Onderhoud

Wanneer u uw auto niet regelmatig laat controleren is de kans aanwezig dat uw veiligheid in gevaar komt. Er zijn namelijk onderdelen, zoals bijvoorbeeld het remsysteem, die aan slijtage onderhevig zijn. Wanneer uw remblokken bijvoorbeeld volledig versleten zijn, zal het remsysteem niet meer functioneren. Daarom raden we u aan om de auto minimaal eens per jaar te laten onderhouden.

Door uw auto regelmatig langs te brengen voor onderhoud, houdt u uw auto in topconditie. Bovendien verlengt het de levensduur van de auto en voorkomt u problemen onderweg.

Ook willen we u adviseren regelmatig het oliepeil van uw auto te (laten) controleren. Dit kan slijtage aan onderdelen voorkomen.

Fiat onderhoud

Wanneer uw Fiat aan onderhoud toe is, bent u bij Auto Egberts aan het juiste adres. Voorheen was Auto Egberts namelijk een Fiat dealer. Tegenwoordig werken we met alle automerken maar onze kennis van Fiat is nog steeds op hoog niveau. Nergens anders in de omgeving zult u betere experts vinden op het gebied van dit automerk. 

Tesla onderhoud

Voor het onderhoud van uw Tesla kunt u ook bij ons terecht. Bij ons vindt u de juiste experts die uw Tesla weer tip top in orde maken. Een autogarage vinden met de juiste kennis van elektrische auto’s kan lastig zijn. Niet alle autogarages hebben de expertise om problemen van een Tesla op te lossen. Bij Auto Egberts is uw elektrische auto in goede handen. Onze specialisten hebben verstand van de nieuwste modellen. Wij houden het lekker simpel. U maakt een afspraak, wij vertellen u vooraf de prijs en u rijdt in een mum van tijd weer. Auto Egberts is dé plek voor Tesla onderhoud.

Is uw voertuig toe aan een onderhoudsbeurt? Plan dan eenvoudig online een afspraak bij ons in. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen. Zo kunt u weer vele veilige kilometers vooruit!

Onderhoud