Werkplaats

Auto Egberts is een full-service autobedrijf, gevestigd in Leek. Uw voertuig is van harte welkom in onze complete, moderne werkplaats, waar plaats is voor elk merk en type auto, bedrijfswagen of camper. 

Bij ons is uw voertuig in veilige handen. De auto onderhoud specialist staat voor u klaar voor grondig en deskundig onderhoud. Voor ons is het belangrijk dat de klant weet waar hij aan toe is. We zullen dus nooit zomaar reparaties uitvoeren zonder uw toestemming. Als er sprake is van extra kosten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij hebben servicegerichte experts in dienst met jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij de Bosch Car Service aanbieden die garant staat voor de beste service en betrouwbaarheid. 

Blijf mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Auto Egberts kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van onze leenauto's. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Haal- en brengservice

Woont u in de regio van Leek, dan kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice. Uw auto kan bij u voor de deur worden opgehaald dan wel (weer) worden afgeleverd. Ook wanneer u zelf de auto komt brengen naar onze werkplaats wordt u, indien gewenst, thuis afgezet.

Wachtruimte

Heeft u een afspraak bij ons voor APK, onderhoud of een kleine reparatie en heeft u verder geen afspraken of verplichtingen? Terwijl de monteurs uw auto onderhouden en de wachttijd zo kort mogelijk proberen te houden kunt u verblijven in onze gastvrije en comfortabele wachtruimte waar u kunt wachten en eventueel werken. De koffie staat altijd voor u klaar en u kunt gebruik maken van onze Free Wifi.

Werkplaats