Neem vrijblijvend contact op 0594 - 51 24 64
Centraal gelegen aan de A7
Auto & camper op één adres
Ook voor zakelijke (lease) rijders
Altijd vervangend vervoer

Tesla APK

Veilig de weg op!

Kom langs!

Tesla APK

Bij Auto Egberts is er de mogelijkheid om voor Tesla APK aan te vragen. U kunt als u daar behoefte aan heeft, in de werkplaats wachten of kijken hoe onze specialisten te werk gaan. Onze ervaren keurmeesters zullen met de uiterste zorg omgaan met uw auto, waardoor u in een mum van tijd weer aan de verplichte keuring heeft voldaan. Ze zullen u ook bijstaan met eventuele vragen die u heeft. Tijdens de Tesla APK keuring krijgt u vervangend vervoer van ons mee zodat u door kunt gaan met uw dagelijkse bezigheden.

Tesla APK specialist

Op zoek naar een Tesla APK specialist? Auto Egberts heeft alle kennis in huis. Bij onze autogarage in Leek zult u geen andere zaak vinden die beter is met het keuren van elektrische auto’s. Onze werkwijze is heel simpel. U maakt een afspraak, wij vertellen u de prijs en benodigde handelingen. In een mum van tijd kunt u uw auto weer ophalen. Wij houden niet van moeilijk doen. Als Tesla APK specialist denken we met u mee. Wij houden van tevreden klanten.

Moet uw Tesla binnenkort voor de jaarlijkse APK keuring?

Maak een afspraak!

Tesla specialist

Op de vraag ‘Waar vind ik de beste Tesla specialist in Leek?’ is er een heel simpel antwoord: Auto Egberts. Mensen die op zoek zijn naar betrouwbaar auto onderhoud zullen het eerst aankloppen bij ons autobedrijf. Doordat onze specialisten de beste trainingen hebben gevolgd en uitgerust zijn met de juiste ervaring is geen voertuig ons te machtig. Maak snel een afspraak bij onze Tesla specialist en wij verzekeren u dat uw auto in de juiste handen zal zijn. Zoekt u naar een specialist voor camper onderhoud? Dan bent u bij Auto Egberts ook aan het juiste adres.

Tesla APK vervangend vervoer

De specialisten van Auto Egberts regelen voordat zij beginnen met de APK van uw Tesla vervangend vervoer. Wij hebben meerdere voertuigen staan die uitgerust zijn met het nodige voor een goede reis. Welke vervangende wagen u meekrijgt en waar deze op rijdt kan verschillen. Waar u zeker van kan zijn is dat alle auto’s zijn gekeurd en voorzien van alle gemakken zoals airco en navigatie. De auto’s zijn tiptop in orde als het gaat om uitstraling en kwaliteit. Terwijl uw Tesla de APK keuring ondergaat, rijdt u dus zorgeloos rond in vervangend vervoer.

Neem vrijblijvend contact op