Over ons

slide-0-thumb
slide-1-thumb

Historie 

Auto Egberts is in de jaren '50 van de vorige eeuw opgericht door de heer E. Egberts en was jarenlang gevestigd in Nietap. Auto Egberts is 60 jaar Fiat dealer geweest en was daarmee een vaste waarde in Noord-Nederland. In de jaren is er zeer veel ervaring opgebouwd en is het bedrijf meegegaan in de tijd.

In 2002 heeft Auto Egberts een compleet nieuw en modern pand betrokken op het bedrijvenpark Leeksterveld aan de Snelweg A7. In 2009 is Auto Egberts overgenomen door Gerben Weegenaar. 

Autobedrijf Nienhuis integreert per 01-03-2021 bij Auto Egberts.
Twee bedrijven, een doel: het aanspreekpunt zijn op automotive gebied in deze regio. Harm Nienhuis en Gerben Weegenaar zetten in op het elektrificeren van zakelijke en particuliere klanten. Sales van jong gebruikte (elektrische) auto's en aftersales onder het Bosch Car Service label. Het Bosch Car Service label geeft ons de garantie voorop te lopen in de hedendaagse auto technologie en daarmee u altijd passend van dienst te kunnen zijn.

Visie

Wij willen uitgroeien tot een van de belangrijkste aanbieders van occasions en nieuwe auto's in Leek en omgeving. Daarnaast garanderen wij uw mobiliteit! Dat wil zeggen dat u voor alles wat te maken heeft met uw auto bij ons terecht kunt. Of het nu gaat om de aankoop van een occasion, de reparatie of het onderhoud van uw auto: wij bieden altijd een passende oplossing. Dit doel bereiken we door continue bezig te zijn met professionalisering en groei van ons aanbod en onze services. Om hieraan te kunnen voldoen, vallen wij tegenwoordig onder Bosch Car Service. Wij stellen de klant als middelpunt en streven ernaar om altijd aan zijn of haar behoeften te voldoen.

Graag bieden we u onze passende service!

Team Auto Egberts