Lease

Er zijn veel voordelen om een auto te leasen. U weet altijd precies waar u aan toe bent omdat alle kosten, op brandstof na, zijn opgenomen in de maandelijkse premie. De verzekering is afgedekt, evenals de wegenbelasting en onderhoud. Bij schade verloopt de afhandeling via uw autobedrijf. Bij Private Lease en Zakelijke Lease rijd u altijd in een nieuwe auto zonder grote investering. U hoeft geen aanbetaling te doen maar voor zakelijke lease is dit wel mogelijk.

- Een vast maandbedrag zonder verborgen kosten

- Geen variabele kosten, alleen de gebruikte brandstof

- Zonder te sparen in een nieuwe auto rijden

Private lease

Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van de auto te kopen, least u deze privé voor een langere periode. Zo kunt u in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Dit resulteert in optimale financiële zekerheid.

In de maandkosten zitten namelijk ook alle afschrijvingskosten zoals belasting en verzekering, maar u hoeft ook niet meer om te kijken naar onderhoud en reparatie. Dat is onze zorg.

Financial lease

Uw auto financieren bij Auto Egberts kan middels onze Financial lease oplossing. Hierdoor kunt u in de door uw gewenste auto rijden, zonder dat het u direct een groot bedrag kost.

Financial lease is een financieringsvorm waarbij u uiteindelijk de eigenaar wordt van auto, een vast bedrag per maand betaalt en alles zelf moet regelen qua services (belasting, onderhoud, etc.). De leaseauto blijft juridisch gezien van de financierder, totdat de laatste termijn is betaald. Heeft u een eigen onderneming? Dan mag u de kosten van de leasewagen aftrekken als investering. 

Operational lease

Met Full Operational Lease worden u alle zorgen uit handen genomen voor een vast bedrag per maand waaronder verzekering, onderhoud, reparaties etc. Naast Full Operational Lease kunt u ook kiezen voor Netto Operational Lease. Daarmee kunt u diverse servicecomponenten zelf regelen en wordt uiteraard het leasebedrag per termijn lager.

Heeft u interesse in lease? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Lease