Neem vrijblijvend contact op 0594 - 51 24 64
Centraal gelegen aan de A7
Auto & camper op één adres
Ook voor zakelijke (lease) rijders
Altijd vervangend vervoer

Camper onderhoud

Heeft uw trouwe camper onderhoud nodig? Kom dan naar Auto Egberts! Bij onze autogarage in Leek kunt u voor groot of klein onderhoud tegen een voordelige prijs uw camper laten nakijken. Dankzij professionele apparatuur en de beste experts zorgen wij ervoor dat u uw voertuigen tip top in orde terugkrijgt. Nadat u uw camper bij ons aflevert krijgt u te horen hoe wij precies te werk zullen gaan en staan wij open voor uw specifieke wensen. Al onze tevreden klanten raden onze camper service aan. Camper onderhoud bij Auto Egberts wordt uitgevoerd met uiterste zorgvuldigheid waarmee wij keer op keer het volste vertrouwen van onze klanten winnen.

 

Camper onderhoud specialist

Voor de allerbeste service hebben wij camper onderhoud specialisten die u precies geven wat u nodig heeft voor uw camper. Onze professionele specialisten hebben allemaal de benodigde ervaring om de voorkomende defecten en mankementen te verhelpen, zodat u snel weer met uw camper de weg op kan. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw voertuig weer tip top in orde is, maar ook dat u lang van onze service zult profiteren. Maak een afspraak met onze camper onderhoud specialist en wij zullen het laten zien. Bent u ook op zoek naar auto onderhoud? Maak dan kennis met onze uitstekende autoservice.

 

Camper onderhoud APK

APK is niet alleen voor auto’s verplicht, maar ook voor alle andere rijvoertuigen. Campers vormen op deze regel uiteraard geen uitzondering. Onder camper onderhoud valt ook APK. Deze verstrekken wij naast onze naast onze reguliere keuring voor € 39,95. Onze specialisten zullen u, indien u dat wenst, uitleggen hoe wij de APK uitvoeren. Algemeen Camper onderhoud kan naast de APK worden gekozen op verzoek van de klant. Zo slaat u meteen twee vliegen in één klap. Veiligheid is onbetaalbaar, maar bij ons alsnog zeer voordelig.

sleutels auto

 

Camper pechhulp

Wanneer u honderd procent verzekerd wilt zijn van de beste hulp op de weg bij mankementen, kunt u gebruik maken van onze camper pechhulp service. Wij noemen deze dienst ‘EHBA’, een afkorting van ‘eerste hulp bij autopech’. Wanneer u tijdens uw reis in Europa stil komt te staan met pech, wordt u altijd geholpen door specialisten in de buurt. Voor €47.50 per jaar kunt u met een servicepas gebruik maken van de EHBA. Als uw camper niet ter plekke te repareren is, wordt er altijd een optie geboden zodat u veilig naar huis kunt komen. De onkosten voor de terug- of doorreis wordt voor u vergoed mits u verder dan 50 kilometer van huis bent.

 

Camper reparatie

Bij Auto Egberts wordt uw camper reparatie met uiterste precisie en zorgvuldigheid uitgevoerd. Voor ieder defect, groot of klein, kunt u bij ons terecht. Wij leggen u uit wat er aan uw voertuig mankeert, wat wij doen om het probleem te verhelpen en wat de kosten zijn. Dankzij een vlotte communicatie weet u altijd waar u aan toe bent en zult nu nooit voor verrassingen komen te staan. Klanten kiezen daarom steevast voor Auto Egberts wanneer zij om camper reparatie verlegen zitten.