Neem vrijblijvend contact op 0594 - 51 24 64
Centraal gelegen aan de A7
Auto & camper op één adres
Ook voor zakelijke (lease) rijders
Altijd vervangend vervoer

Bosch Car Service

De beste service voor u en uw auto

Bosch Car Service

Door heel Nederland zijn er wel 400 Bosch Car Service locaties verspreid. Auto’s van alle merken kunnen hier worden onderhouden en gerepareerd. In een mum van tijd gaat u weer veilig de weg op! U wordt snel en uitgebreid geholpen. Alleen de door u gewenste aanpassingen worden uitgevoerd. Ook wanneer u onderweg bent kunnen we u van dienst zijn! Autobedrijven die de naam Bosch Car Service mogen dragen, moeten voldoen aan strenge eisen. Jaarlijks worden er door de specialisten verplichte trainingen gevolgd op zowel technisch als servicegericht gebied. Dit maakt de experts van onder andere Auto Egberts betrouwbaar en efficiënt!

 

 

Bosch Car Service Leek

Naast onze zorgvuldige auto onderhoud bieden wij ook camper onderhoud en APK voor Tesla aan. De Bosch Car Service is ook in Leek te vinden. Onze specialisten zijn experts op beide gebieden. De normen en waarden van deze service zijn goed te zien binnen ons autobedrijf. De service is vertrouwelijk en klantvriendelijk. Alle autogarages die dit pakket aanbieden, leveren de meeste complete service aan. Auto Egberts is een erkend autobedrijf dat volgens Europese voorschriften werkt en ernaar streeft om steeds betere autoservice te bieden. Als u op zoek bent naar de beste specialisten die Bosch Car Service aanbieden in Leek, bent u bij Auto Egberts aan het juiste adres!

Bosch Car Service fabrieksgarantie

Profiteer van onze uitgebreide kennis onderhoud dankzij de gerenommeerde Bosch Car Service. Met behoud van fabrieksgarantie wordt uw auto van top tot teen nagekeken. Auto Egberts werkt met de beste specialisten die ervoor zorgen dat uw voertuig weer snel rijklaar is. Europese wetten zorgen ervoor dat autofabrikanten ons moeten voorzien van complete technische informatie voor onderhoud en reparatie aan auto’s. Hierdoor weet u zeker dat u goed zit bij ons. Als u zoekt naar de beste service, bent u van harte welkom bij Auto Egberts. Door de Bosch Car Service is de fabrieksgarantie van uw wagen in veilige handen.

Kleine beurt

Auto service

APK 19,95

Vanaf 89,-

Grote beurt

Auto service

APK Gratis

Vanaf 169,-

Bosch Car Service voordelen

Kiezen voor Bosch Car Service heeft vele voordelen. Zo kan ieder type of merk auto door onze experts onder de loep worden genomen. Daarnaast behoudt u de fabrieksgarantie ongeacht waar u de auto heeft gekocht. Ook zult u niet voor onverwachte kosten komen te staan. Wanneer onze specialisten een ander defect tegenkomen aan uw auto, nemen wij hierover altijd direct contact met u op. Zo weet u te allen tijde waar u aan toe bent. Wij leggen in begrijpelijke taal het probleem uit, wat we eraan gaan doen en hoe hoog de kosten hiervan zijn. Bosch Car Service heeft te veel voordelen om niet gekozen te worden. Kom gerust langs bij onze autogarage in Leek voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op