Neem vrijblijvend contact op 0594 - 51 24 64
Centraal gelegen aan de A7
Auto & camper op één adres
Ook voor zakelijke (lease) rijders
Altijd vervangend vervoer

Autoverhuur

Altijd een auto voor u

Neem vrijblijvend contact op

Autoverhuur

Autoverhuur is bij ons mogelijk vanaf 25 euro per dag. Bij Auto Egberts vindt u de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Alle wagens die wij aanbieden zijn van de hoogste kwaliteit en beschikken over een airco en navigatiesysteem. Voor verschillende situaties kunnen wij u een passend voertuig bieden, van een compacte Toyota Aygo tot een bestelbusje of zelfs een bakwagen met laadlift. Wie een auto wilt huren kiest voor Auto Egberts vanwege onze unieke transparantie. Wij hanteren namelijk een no-nonsense beleid.

Hiermee stellen wij heldere voorwaarden voor de klant. Onze organisatie staat bekend om de onderlinge communicatie tussen bedrijf en klant. Wij maken het huren van auto’s niet ingewikkelder dan het is. Is er sprake van onduidelijkheden? Dan staan onze experts u graag te woord. Autoverhuur kan bijna niet makkelijker! Wat u vraagt is wat u krijgt! Wilt u uw auto laten repareren of controleren? Wij bieden het beste auto onderhoud aan. Voor de beste autoservice in Leek gaat u naar Auto Egberts.

 

Autoverhuur private lease

Bij Auto Egberts behoort autoverhuur via private lease tot vele mogelijkheden. Hierbij huurt u een auto voor een langere periode, waarbij er een vast maandbedrag met alle kosten behalve brandstof en boetes wordt gerekend. Na afloop overhandigt u de auto weer aan ons autobedrijf. Net als bij regulier autoverhuur worden er met onze klanten duidelijke afspraken gemaakt die overeenkomen met de wensen van beide partijen. Een autoverhuur met private lease heeft als voordeel dat er geen spaargeld nodig is om een auto aan te schaffen. De maandelijkse lasten zijn overzichtelijk en betaalbaar. Voor vragen over contractvoorwaarden wendt u zich tot onze experts. Door uw situatie met ons te bespreken, kunnen wij u adviseren of private leasen al dan niet bij u zal passen.

 

Autoverhuur zakelijke lease

Huurt u een wagen uit naam van een onderneming? Dan is autoverhuur via zakelijke lease ook mogelijk bij Auto Egberts. Least u een auto namens een zaak, dan kiest u voor deze optie. Het concept is ongeveer hetzelfde als bij een private lease. Het verschil is dat de daadwerkelijke autokosten bij zakelijk leasen aftrekbaar zijn. Denk hierbij aan onderhoud, brandstof, aanschafbedrag, etc. De leaseauto kan ook privé worden gebruikt. Let er echter wel op dat als u meer dan 500 kilometer per jaar privé reist met de auto, er een percentage van de catalogusprijs van de leaseauto bij het belastbaar inkomen wordt opgeteld. Voor meer informatie over autoverhuur met een zakelijke lease kunt u ons altijd bellen of mailen.

 

Autoverhuur voordelig

Auto Egberts heeft voor iedere chauffeur een passend voertuig te huur. Autoverhuur is zeer voordelig bij ons en kan bijna niet gemakkelijker. Wanneer u een voertuig huurt, is de prijs op de juiste maat aangepast aan de kwaliteit en de eigenschappen. U zult zien dat autoverhuur bij ons erg voordelig uitpakt, omdat wij tegenover de prijs een tegenprestatie leveren die het bedrag meer dan waard maakt. Wilt u een aantrekkelijke prijs voor uw gehuurde auto gecombineerd zien met een uitstekende klantenservice en volledige transparantie? Wij maken het mogelijk! Kies daarom voor Auto Egberts.