Neem vrijblijvend contact op 0594 - 51 24 64
Centraal gelegen aan de A7
Auto & camper op één adres
Ook voor zakelijke (lease) rijders
Altijd vervangend vervoer

Autoservice Leek

Onderhoud, reparatie en APK

Kom langs!

Autoservice Leek

Wanneer u op zoek bent naar een deskundige en betrouwbare autoservice in Leek, bent u bij Auto Egberts aan het juiste adres. Auto Egberts weet wie achter het stuur zit en kiest voor een persoonlijke benadering. Wanneer er een reparatie moet worden uitgevoerd, zullen wij van te voren de procedure en kosten met u bespreken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Voordelen autoservice in Leek:

   ✓ Reparaties worden altijd overlegd

   ✓ Onze service is in overleg met uw wensen

   ✓ U krijgt deskundig advies

   ✓ U weet altijd waar u aan toe bent

Veilig de weg op

Auto onderhoud

Autoservice Leek onderhoud

Het is belangrijk om uw auto toe te vertrouwen aan een erkend bedrijf. De autoservice die wij in Leek aanbieden is gericht op duurzaam en betrouwbaar onderhoud. Constant de auto naar een garage brengen kost veel geld en frustratie. Wij willen het in één keer goed doen om dat te voorkomen. Bent u op zoek naar een autoservice in Leek waar auto onderhoud wordt gedaan door de beste professionals? Ga dan naar Auto Egberts! Als u een camper heeft, dan kunnen wij die ook onderhouden. Onze camper onderhoud specialist staat voor u klaar.

Autoservice Leek APK

Bij Auto Egberts kunt u terecht voor de beste keuringen. Onze autoservice in Leek biedt een APK aan voor een voordelige prijs. Deze keuring is verplicht en ook erg belangrijk, want het draagt bij aan de veiligheid van uzelf en anderen op weg. Als het gaat om veiligheid, dan wilt u natuurlijk zekerheid. Wij kunnen u die zekerheid aanbieden bij onze autoservice in Leek. Wanneer wij een APK uitvoeren, dan zullen wij nooit zonder toestemming reparaties uitvoeren. Als het toch nodig blijkt, dan zullen wij u eerst op de hoogte brengen. Voor een deskundige APK gaat u naar Auto Egberts! Ook als uw Tesla voor de APK moet, bent u bij ons aan het juiste adres.

Kleine beurt

Auto service

APK 19,95

Vanaf 89,-

Grote beurt

Auto service

APK Gratis

Vanaf 169,-

Autoservice Leek lease auto

Bent u op zoek naar een auto, maar u kunt het niet in één keer betalen? Bij onze autoservice in Leek kunt u een lease auto aanvragen, waarbij u per maand een bedrag betaalt. Dat is erg handig als u niet over een groot vermogen beschikt, maar wel een vast en stabiel inkomen.

U kiest bij onze autoservice in Leek voor een zakelijke lease als u de auto gebruikt voor een onderneming en een private lease voor privé gebruik. Meer informatie vindt u op de website. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen als u vragen heeft. Onze specialisten staan u graag te woord. Regulier autoverhuur is bij ons uiteraard ook mogelijk.

Autoservice Leek vervangend vervoer

Wanneer onze professionals aan de slag gaan met uw voertuig, dan kan het soms een tijdje duren voordat u uw voertuig weer terug heeft. Wij denken graag mee met de klant. Daarom hebben wij bij onze autoservice in Leek, auto’s klaarstaan die u meekrijgt als vervangend vervoer. Onze voertuigen zijn ruim, comfortabel en van een ruim aantal accessoires voorzien. Kom langs bij Auto Egberts voor een betrouwbare autoservice in Leek en uw vervangend vervoer zal voor u klaar staan. Doordat wij als autogarage ook Bosch Car Service aanbieden aan klanten, weet u zeker dat uw auto in goede handen is tijdens de reparatie of APK.

Neem vrijblijvend contact op