Neem vrijblijvend contact op 0594 - 51 24 64
Centraal gelegen aan de A7
Auto & camper op één adres
Ook voor zakelijke (lease) rijders
Altijd vervangend vervoer

Autogarage Leek

De nummer één autogarage in Leek

Neem vrijblijvend contact op

Autogarage Leek

Bent u op zoek naar een betrouwbare autogarage in Leek? Kies dan voor Auto Egberts. Voor autoverhuur, verkoop, onderhoud, APK’s en reparaties kiezen de mensen die in de omgeving wonen voor ons autobedrijf. Waarom doen ze dat? Omdat wij naast onze goede service ons altijd aanpassen aan de wensen van de klant. Dit is één van de belangrijkste normen die wij hanteren in ons Bosch Car Service. Onze autogarage in Leek kijkt niet alleen naar wat het beste is voor uw voertuig, maar ook wat het beste is voor u.

Autogarage Leek onderhoud

Elk voertuig is om de zoveel tijd toe aan een controle. Deze zijn bedoeld voor uw gemak maar natuurlijk ook uw veiligheid. Gelukkig is Auto Egberts er om u in beide te voorzien. Onze autogarage is de beste in Leek als het gaat om betrouwbaar auto onderhoud. Veel dingen in het leven zijn onbetaalbaar, veiligheid is één daarvan. Gelukkig zijn wij er om het betaalbaar voor u te maken met een glimlach. Voorkom ongemak en onnodige kosten. Onze autogarage in Leek biedt overigens ook camper onderhoud aan. Wij hebben hiervoor de beste specialisten in dienst.

Autogarage Leek pechhulp

Auto Egberts heeft naast de Bosch Car Service een extra service bij eventuele defecten. Bij onze autogarage in Leek bieden wij pechhulp aan genaamd EHBA. Dit is een afkorting van ‘eerste hulp bij autopech’. Voor minder dan € 50,- per jaar geniet u in heel Europa van snelle en deskundige hulp als u langs de weg staat met pech. Deze service staat dag en nacht en zeven dagen in de week voor u klaar. Klop bij onze autogarage in Leek aan voor meer informatie over onze pechhulp en wij zullen u uitgebreid informeren over de voordelen.

Autogarage Leek vervangend vervoer

Wanneer u bij onze autogarage in Leek komt voor een reparatie, krijgt u van ons vervangend vervoer mee. Al onze wagens zijn rijklaar en voorzien van gemakken zoals navigatie en airco. Zo kunt u zonder zorgen uw weg verder vervolgen, terwijl wij aan de slag gaan. De auto’s zijn comfortabel en hebben een representatieve uitstraling. Het laten repareren van uw auto zal dus geen probleem meer zijn als u veel moet reizen. Terwijl wij aan de slag gaan in de autogarage in Leek, krijgt u van ons vervangend vervoer klaar staan die u van het nodige voorziet.

Kleine beurt

Auto service

APK 19,95

Vanaf 89,-

Grote beurt

Auto service

APK Gratis

Vanaf 169,-

Autogarage Leek APK

 

Auto Egberts is volgens de meeste automobilisten de nummer één autogarage in Leek. APK wordt door ons zorgvuldig en met de uiterste precisie gedaan. Tijdens de keuring controleren wij de auto op eventuele defecten. Als daar sprake van is, dan stellen wij u zo snel mogelijk op de hoogte. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. De keuring is wettelijk verplicht. Waarom het niet laten doen door een erkende service waar de klanten tevreden weggaan? Onze autogarage in Leek staat voor u klaar. APK doet u bij Auto Egberts.

Neem vrijblijvend contact op