Neem vrijblijvend contact op 0594 - 51 24 64
Centraal gelegen aan de A7
Auto & camper op één adres
Ook voor zakelijke (lease) rijders
Altijd vervangend vervoer

Wij hebben namens Autohopper een viertal mooie auto's in de aanbieding.

 

Neem via 0594-512464 contact op voor eventuele vragen omtrent de verhuur.

 

Bij Autohopper kun je terecht wanneer je een auto of busje wilt huren. Van een compacte Toyota Aygo tot een bestelbusje of zelfs een bakwagen met laadlift: je huurt ze allemaal bij Autohopper. Wij noemen onszelf de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Maken we die naam waar? Daar doen we elke dag ons stinkende best voor. No-nonsense? Ja, omdat onze prijzen scherp zijn, zonder geneuzel achter de komma. En we hebben heldere voorwaarden. Dat is waar Autohopper voor is opgericht!

 

Mobiliteit moet toegankelijk en eenvoudig bereikbaar zijn voor alle Nederlanders met een geldig rijbewijs. Dit bereikt Autohopper door scherp geprijsde huurauto’s met heldere voorwaarden aan te bieden, binnen een straal van maximaal 20 km van elke postcode in Nederland.

 

Om de doelen van Autohopper te bereiken, werken wij vanuit een aantal kernwaarden. Transparantie vinden wij erg belangrijk. Wij noemen onszelf de no-nonsense autoverhuurder omdat wij heldere voorwaarden stellen voor onze klanten. De prijs die op de website staat, is ook echt de prijs die je voor de huurauto betaalt. Want waarom zouden we een auto huren ingewikkeld maken? We doen onze uiterste best in de hoop dat je klant voor het leven wordt! Dat kan alleen wanneer je ons vertrouwt en onze service en manier van auto verhuren waardeert.