Neem vrijblijvend contact op 0594 - 51 24 64
Centraal gelegen aan de A7
Auto & camper op één adres
Ook voor zakelijke (lease) rijders
Altijd vervangend vervoer

Auto onderhoud

Heeft uw auto onderhoud nodig? Bij Auto Egberts kunt u voor alle automerken tegen een voordelige prijs uw auto laten controleren. Met de juiste apparatuur zorgen wij ervoor dat uw auto weer snel en veilig de weg op kan. Nadat u uw auto bij ons aflevert krijgt u te horen hoe wij precies te werk zullen gaan en zullen wij aandachtig luisteren naar uw wensen. Communicatie tussen ons en de klant vinden wij erg belangrijk. De Bosch Car Service die wij aanbieden bewijst dit. Auto onderhoud bij Auto Egberts wordt gedaan met de uiterste zorgvuldigheid. Wij zijn niet voor niets dé autogarage in Leek.

 

Auto onderhoud specialist

Bij Auto Egberts is uw voertuig in veilige handen. De auto onderhoud specialist staat voor u klaar voor grondig en deskundig onderhoud. Voor ons is het belangrijk dat de klant weet waar hij aan toe is. We zullen dus nooit zomaar reparaties uitvoeren zonder uw toestemming. Als er sprake is van extra kosten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij hebben servicegerichte experts in dienst met jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij de Bosch Car Service aanbieden die garant staat voor de beste service en betrouwbaarheid. Wie een auto onderhoud specialist zoekt in Leek, is bij Auto Egberts bij het juiste adres!

 

Auto onderhoud zonder verrassingen

Communicatie met de klant is voor ons erg belangrijk. Auto onderhoud zonder verrassingen is waar Auto Egberts om bekend staat. Elk defect en elke vervolgstap wordt gecommuniceerd met de klant, waarna er samen wordt besproken wat de volgende actie zal zijn. Wanneer tijdens een reparatie een ander defect wordt gevonden, wordt u zo snel mogelijk hiervan op de hoogte gebracht. Wij begrijpen dat u graag wilt weten wat u kan verwachten, en daarom worden er geen defecten gerepareerd zonder overleg met u. Wij vinden dat iedere klant weet wat hij of zij kan verwachten, dus vinden wij dat auto onderhoud zonder verrassingen vanzelfsprekend moet zijn. Heeft u een camper die gerepareerd of gecontroleerd moet worden? Auto Egberts biedt ook camper onderhoud aan.

Vervangend vervoer tijdens auto onderhoud

Auto Egberts biedt klanten vervangend vervoer aan tijdens auto onderhoud. Wij weten hoe frustrerend het kan zijn om zonder vervoer te zitten, daarom helpen wij u graag uit de brand. In ons autobedrijf hebben wij autos voor u klaarstaan, waarmee u uw weg verder kunt vervolgen. Uw vervangend vervoer tijdens auto onderhoud voldoet aan de wettelijke voorschriften. Onze voertuigen worden grondig gecontroleerd voordat u ze meekrijgt zodat u zonder zorgen op pad kan gaan.

 

Tesla onderhoud

Tesla onderhoud doet u bij Auto Egberts. Bij ons vindt u de juiste experts die uw Tesla auto weer tip top in orde maken. Een autogarage vinden met de juiste kennis van elektrische auto’s kan lastig zijn. Niet alle autogarages hebben de expertise om problemen van een Tesla op te lossen. Bij Auto egberts is uw elektrische auto in goede handen. Onze specialisten hebben verstand van de nieuwste modellen en zorgen dat u zo op de weg staat. Wij houden het lekker simpel. U maakt een afspraak, wij vertellen u vooraf de prijs en u rijdt in een mum van tijd weer in uw eigen elektrische wagen. Auto Egberts is dé plek voor Tesla onderhoud.

 

Fiat onderhoud

Wanneer uw Fiat aan onderhoud toe is, bent u bij Auto Egberts aan het juiste adres. Voorheen was Auto Egberts namelijk een Fiat dealer. Tegenwoordig zijn we uitgebreid en werken we met alle automerken, maar onze kennis van Fiats is nog steeds op hoog niveau. Nergens anders zult u betere experts vinden op het gebied van dit automerk. Rij uw Fiat naar binnen en wij zorgen ervoor dat hij weer tiptop in orde naar buiten komt. U maakt een afspraak, wij vertellen u de prijs, wat er zal gebeuren en wat u kunt verwachten. Voor het beste Fiat onderhoud kiest u voor Auto Egberts. Onderhoud als geen ander!